Οι Προηγούμενες Διοργανώσεις

Δείτε τους νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων, καθώς και στιγμιότυπα από τις Τελετές Απονομής

Cloud Computing Awards 2022

Become the Star in the Cloud Hall of Fame

Οι επιχειρήσεις, οργανισμοί και πάροχοι σχετικών υπηρεσιών και λύσεων πληροφορικής που ξεχώρισαν για την αποτελεσματική διαχείριση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους, διακρίθηκαν για τις καινοτόμες πρακτικές, τεχνολογίες, υπηρεσίες και επέδειξαν φιλόδοξους στόχους για μελλοντική βελτίωση , αναδείχθηκαν και βραβεύτηκαν κατά την τελετή των Cloud Computing Awards 2022 powered by Office Line που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Μαίου 2022 στο House 124.
Cloud Computing Awards 2022

Cloud Computing Awards 2021

Become the Star in the Cloud Hall of Fame

Τα πρώτα βραβεία για το Cloud Computing ανέδειξαν τους νικητές στην εποχή της πανδημίας

Στον πολυχώρο House124 πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Ιουνίου 2021 το event φωτογράφισης των νικητών των Cloud Computing Awards 2021 powered by Office Line.

Ενα ζωντανό και γεμάτο αισιοδοξία event όπου τα στελέχη των επιχειρήσεων παρέλαβαν τα βραβεία τους, φωτογραφήθηκαν με συνεργάτες και μέλη της επιτροπής αξιολόγησης των βραβείων, έκαναν δηλώσεις on camera και χαλαρή συζήτηση, υπό απόλυτα ασφαλείς συνθήκες, προσαρμοσμένες πλήρως στα υγειονομικά μέτρα των ημερών.

Οι υπηρεσίες και οι υποδομές Cloud ήταν στο επίκεντρο του ψηφιακού μετασχηματισμού ακόμα και προ της πανδημίας, η οποία επιτάχυνε καθοριστικά την αποδοχή τους. Πλέον έχουν ωριμάσει αρκετά ώστε είναι βέβαιο ότι το Cloud αποτελεί τον νέο τόπο συνάντησης όσων ασχολούνται με την ψηφιακή τεχνολογία.

Σε αυτό το πλαίσιο, στόχος των Cloud Computing Awards 2021 powered by Office Line, που διοργάνωσε για πρώτη χρονιά η BOUSSIAS, είναι να αναγνωριστούν οι επιχειρήσεις, οργανισμοί και πάροχοι υπηρεσιών πληροφορικής που ξεχώρισαν για την αποτελεσματική διαχείριση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους, διακρίθηκαν για τα έργα, τις καινοτόμες πρακτικές, τεχνολογίες, υπηρεσίες, και επιχειρηματικά μοντέλα και έδειξαν το σωστό δρόμο, επιτυχημένα και αποτελεσματικά, στον κλάδο.

Ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Καθηγητής Ιωάννης Φιλιππόπουλος, στο συγχαρητήριο μήνυμά του προς τους νικητές, τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν με την ίδια ορμή και δημιουργικότητα τη δουλειά τους, τονίζοντας πως: «Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί μια διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι οργανισμοί ανεξαρτήτως μεγέθους και τομέα δραστηριότητας. Σε αυτή τη διαδρομή συμμετέχουν ενεργά, εξειδικευμένα στελέχη καθώς και έμπειροι συνεργάτες που θα συμβάλουν αποφασιστικά στην επίτευξη του επιδιωκόμενου αποτελέσματος. Τέτοιες ήταν οι φετινές συμμετοχές στο διαγωνισμό και οφείλω να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίησή μου αλλά και της επιτροπής για τα έργα και τις προτεινόμενες πρακτικές και λύσεις. Το μέλλον είναι εδώ, που με ασφαλή πρωτίστως τρόπο, υπόσχεται μεταρρυθμίσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, εξυπηρετώντας πληρέστερα τον πελάτη και συνάμα παρέχοντας στρατηγικό πλεονέκτημα στους πρωτοπόρους».

Χορηγοί των Cloud Computing Awards 2021 powered by Office Line είναι οι εταιρείες: Office Line ως Χορηγός Τίτλου και InTTrust ως Χρυσός Χορηγός.

Κορυφαία Βραβεία

Τα Cloud Computing Awards 2021 powered by Office Line περιλάμβαναν 2 κορυφαίες διακρίσεις τις οποίες απέσπασαν οι εταιρείες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη συνολική βαθμολογία από τα βραβεία που έλαβαν σε διαφορετικές κατηγορίες, αποδεικνύοντας το πολυδιάστατο έργο τους και τη σταθερή επένδυσή τους στην ψηφιοποίηση. Έτσι, Cloud User of the Year αναδείχθηκε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και Cloud Provider of the Year αναδείχθηκε η DIS | Dynamic Integrated Solutions.

Platinum βραβεία

Στις νικητήριες υποψηφιότητες με την υψηλότερη βαθμολογία της ενότητάς τους απονεμήθηκε το Platinum βραβείο, το οποίο απέσπασαν οι εταιρείες: Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, BibeCoffee Limited, Intelli Solutions, Digisec και Oracle Hellas.

Οι κορυφαίες δράσεις για τo Cloud Computing 2021 powered by Office Line δεν εξαντλούνται στα προαναφερόμενα κορυφαία και platinum βραβεία…